Dubbel slim om nú te beginnen met Pinterestmarketing (incl. korting!)

in 2020 geeft Pin je plek korting op Pinterestmarketing, Pinterestbeheer en andere Pinterest account diensten zoals de Account Scan, zodat je extra voordelig kan starten met Pinterest.

Pin je plek bestaat bijna 1 jaar! Dit eerste jaar stond in het teken van pilots, mijn e-book lanceren én de eerste Pinterestmarketing-trajecten. Nu nog met een hele mooie korting. Wanneer je ook succes wil behalen met het Pinterest-account van je bedrijf, is nu je kans om dat voordelig te doen!

‘Pinterestmarketing? Is dat een ding?’

Het is wel veel uitleggen, zo’n dienst die nog zo onbekend is. Ik zeg bewust ‘onbekend’ en niet ‘nieuw’, want in feite bestaat Pinterestmarketing al jaren. Pinterest is niet voor niets jarenlang een sleeping giant genoemd. Bij mij zelf moest het kwartje ook even vallen; lees hier hoe mijn eigen succesverhaal ertoe heeft geleid dat ik met Pin je plek ben begonnen.

Maar wie de uitleg hoort of leest, reageert vaak super enthousiast. Ja, het klinkt zo logisch he? Vind je ook niet dat kracht vaak schuilt in eenvoud? Pinterest is namelijk eigenlijk super eenvoudig, als je eenmaal ziet hoe het voor je werkt.

Speciaal voor de eerste bedrijven die met mij dit jaar een traject starten (of een andere Account-dienst afnemen) doe ik dit tegen mooie introductieprijzen. Voor mij een vliegende start, voor jou flinke korting op Pinterestmarketing door een professional. En voor ons samen: nog meer waarde én bekendheid geven aan Pinterest waardoor dit platform alleen nog maar beter gaat werken. Win-win-win!

Korting op Pinterestmarketing: account opzetten, Pinterestbeheer of een Account Scan

Laat ik de introductieprijzen dan ook meteen maar met je delen:

Account inrichten: € 150,- korting per maand

Ik bied 3 startpakketten om je zakelijke Pinterest-account in te richten en te starten met pinnen. Je kan kiezen uit 1 maand, 3 maanden of 6 maanden. En bij elk traject krijg je € 150,- korting op de normale maandprijs. Dat kan dus flink oplopen!

Pinterestbeheer: € 100,- korting per maand

Na de starttrajecten kun je ervoor kiezen om zelf het account te onderhouden, of om Pin je plek te laten pinnen. Het Pinterestbeheer krijg je in heel 2021 nog tegen gereduceerd tarief.

Pinterestbeheer is ook beschikbaar voor bedrijven die al een goed ingericht Pinterest-account hebben, maar toch het pinnen liever uitbesteden.

Voor beide aanbiedingen geldt: zolang je maar voor eind 2020 start, profiteer je het hele jaar 2021 van deze tarieven!

Account Scan: € 50,- korting

Liever zelf je account inrichten en beheren, maar weet je niet zo goed wat voor jouw bedrijf de beste manier is om te starten met Pinterestmarketing? De Account Scan is dan de oplossing voor jou! Daarmee help ik je op weg zodat je precies weet waar je op moet focussen om ook te gaan scoren met Pinterest.

Tot en met 31 december kost de Account Scan € 149,-. Daarna ga je € 199,- betalen. Snel verdiend!

Lees hier meer over wat het inhoudt en hoe het werkt.

Je voordelen van nú beginnen met pinnen

Pinterest is dit jaar ongelooflijk hard aan het groeien. En gelukkig gaan ook steeds meer bedrijven inzien dat het een mega succesvol platform is dat niet mag ontbreken in online marketing. Maar we zijn in Nederland echt pas net warmgelopen. Wie nu start, is de massa nog voor!

Dubbel voordeel dus: spring nu aan boord, én profiteer ook nog eens van een mooie korting op Pinterestmarketing.

Laat mij je bellen wanneer het jou uitkomt

Je kan nu rechtstreeks via de website een afspraak maken in mijn agenda. Ik bel je dan voor een kort 10-minuten-gesprek. Gratis en vrijblijvend. Dus heb jij een vraag over Pinterestmarketing of interesse in de introductieprijzen voor een van de diensten, plan dan nog vóór 31 december je gesprek in!