Succes met Pinterest. Helemaal voor je geregeld.

Wil je Pinterest voor je laten werken, maar heb je geen zin om je er zelf in te verdiepen? Laat het inrichten van je account dan over aan een expert. Pin je plek zorgt ervoor dat jouw account staat als een huis, zodat je fundament in die eerste maanden goed is. Want dat is belangrijk op Pinterest: je moet een beetje geduld hebben, voordat je resultaat ziet. Maar dan kan het resultaat ook wel aanzienlijk zijn. Veel bedrijven zien hun directe websitebezoek verveelvoudigen!

Je kiest zelf: 1 maand, 3 maanden of een half jaar

Pin je plek maakt starten met Pinterest voor jou heel eenvoudig. Je kiest uit 3 startpakketten: Een basispakket van 1 maand. Of een traject van 3, ofwel 6 maanden, waarbij Pin je plek je account opzet, én dagelijks voor jou pint.

3 pakketten: Take Off, Vliegende Start of Enjoy the Flight

take off: je startpunt van 1 maand

€849

eenmalig*

Het startpunt voor Pinterest-succes

vliegende start: 3 maanden basis

€449

per maand*

Basis voor de Pinterest Pro

enjoy the flight: half jaar traject

€349

per maand*

De ultieme favoriet van bedrijven!

*vraag naar de voorwaarden

En daarna: Pinterestbeheer zolang jij wil!

Succes op Pinterest begint met een optimaal account. Een professioneel bedrijfsaccount opzetten is het startpunt van alledrie deze pakketten. Kies je voor een half jaar, dan zal je het meeste effect zien, voor het laagste maandbedrag. Voor slechts €349 per maand wordt jouw Pinterestaccount optimaal opgezet en is jouw account 6 maanden lang dagelijks actief. 

Laat je Pinterest account beheren per maand

Wil je dat Pin je plek daarna voor jou blijft pinnen? Dan betaal je nog maar €399 per maand voor Pinterestbeheer. Ongeacht je startpakket en hoeveel maanden je maar wil. 

Combineer het met Pinterest-proof content!

Je blogs, artikelen, landingspagina’s, weggevers, webshop-artikelen… waarschijnlijk heb je al veel content om te delen! Maar kan je nog wel een paar ‘Pinterest proof’ teksten gebruiken? Combineer dan het accountbeheer van Pin je plek met een contentpakket of -abonnement.

Meer weten? Klik hier voor de antwoorden op veelgestelde vragen of plan direct een gratis gesprek op een moment dat het jou uitkomt.