Pins en content die gevonden, bewaard én aangeklikt worden

Je hebt een Pinterest account. Wat nu? Je gaat je doelgroep inspireren & informeren met jouw content!

Dit doe je met eigengemaakte ‘pins’. Aan iedere pin koppel je een url. Maar let op: het gaat er niet alleen om dat jouw Pinterest pins gevonden worden, maar dat jouw doelgroep ook geprikkeld wordt om door te klikken naar je site. Daarom is het belangrijk dat je relevante content hebt om naar te linken. Zoals blogs, productpagina’s of landingspagina’s.

Heb je nog niet voldoende relevante content? Dan kan Pin je plek die voor jou schrijven. Als tekstschrijver en blogger met achtergrond in toerisme en vrije tijd heeft Pin je plek alle ervaring in huis om jouw Pinterest account een succes te maken. 

Zorg dat je gevonden wordt op Pinterest met pins en content die passen bij jouw doelgroep

Pin it! 1 artikel met pins

Pin je plek schrijft 1 artikel of pagina. Uiteraard is dit Pinterest-waardige content! Daarbij krijg je 3 pin-afbeeldingen om te delen op Pinterest inclusief titel en omschrijving. Pinnen maar!

€ 295,-

Keep pinnin'! Contentpakket

Met een basisaanbod 'evergreen content' op je website kun je op Pinterest eindeloos variëren. Pin je plek schrijft 4 artikelen of pagina's (natuurlijk ook met ieder 3 pins + omschrijvingen).

€ 995,-

Pin like crazy! Contentabonnement

Pinterest loves verse pins. Zorg dat pinners niet om jouw content heen kunnen met dit contentabonnement van Pin je plek voor content incl. pins op maandelijkse basis.* Tip: ook te combineren met Pinterestbeheer!

€ 225,- p/m

* minimaal 6 maanden, daarna zo lang als je maar wil