Schedule direct een 10-minutengesprek wanneer het jou uitkomt!

Bespaar jezelf een hoop tijd om uit te zoeken of Pinterestmarketing bij jouw bedrijf past. Of wat de beste volgende stap is om te groeien met Pinterest. Hieronder kun je namelijk direct een telefoontje van 10 minuten met mij inplannen. Súper handig, want je plant een plek in mijn agenda op een tijd van jouw keuze. Je kan er zelfs direct een specifieke vraag voor mij bij vermelden. Gratis en vrijblijvend. 

Prik hieronder meteen jouw gesprek over Pinterestmarketing!

Ontdek ook de potentie van Pinterest voor jouw bedrijf of merk

Je gegevens zijn veilig & worden alleen gebruikt voor dit gesprek.

profielfoto Yvonne van den Nieuwenhuizen - Pinterestmarketeer - Pin je plek

Wie belt mij?

Mijn naam is Yvonne van den Nieuwenhuizen en met Pin je plek help ik bedrijven om gevonden te worden op Pinterest. Meer over mijn achtergrond als ervaren content manager, leisure-expert én mijn kennis van Pinterest (& Pinterestmarketing) lees je hier.