Gratis checklist 'Hoe word ik gevonden op Pinterest?'

Begin vandaag nog met het opzetten van een Pinterest-account waarmee je jouw doelgroep bereikt én inspireert! Speciaal om jou hiermee op weg te helpen, heb ik een gratis checklist voor je samengesteld. 

Stap voor stap naar een optimale Pinterest-strategie

Voor succes op Pinterest heb je maar 3 dingen nodig: een goed ingericht account, inspirerende pins van jouw bedrijf, én relevante content op je eigen website. De checklist van Pin je plek vertelt je precies wat je moet doen om dat te bereiken. Stap voor stap.

Zet de eerste stap met de gratis download

.
tablet met gratis checklist van Pin je plek: "Hoe word ik gevonden op Pinterest?" 23 actiepunten voor een optimale Pinterest-strategie

11 pagina's vol tips om je Pinterest-account een boost te geven

Wat je krijgt: een praktisch en eenvoudig actieplan van maar liefst 11 pagina’s met alle basisstappen voor een geweldige Pinterest-strategie voor jouw bedrijf. 

Inclusief bonusmateriaal voor de Pinterest pro

Heb je al een Pinterest-account en ben je klaar voor een next level? Als bonus vind je ook nog 10 pro tips om nog meer uit Pinterest te halen.

impressie van gratis checklist 'Hoe word ik gevonden op Pinterest?'

Geschikt voor iedereen die Pinterest professioneel wil inzetten

Met deze gratis download en mijn tips leer je de basis van een professionele Pinterest-strategie.  De checklist ‘Hoe word ik gevonden op Pinterest?’ is geschikt voor iedereen die Pinterest wil inzetten om gevonden te worden! 

Je hebt géén kennis van Pinterest nodig. 

Dus wil jij:

Ga dan vandaag nog gratis aan de slag!

 

.