Gratis checklist ‘Hoe word ik gevonden op Pinterest?’

Gratis checklist 'Hoe word ik gevonden op Pinterest?'

Begin vandaag nog met het opzetten van een Pinterest-account waarmee je jouw doelgroep bereikt én inspireert! Speciaal om jou hiermee op weg te helpen, heb ik een gratis checklist voor je samengesteld. 

23 actiepunten voor een optimale Pinterest-strategie

Voor succes op Pinterest heb je 3 dingen nodig: een goed ingericht account, inspirerende pins van jouw bedrijf, én relevante content op je eigen website. De checklist van Pin je plek vertelt je precies wat je moet doen om dat te bereiken. 

.

11 pagina's vol tips inclusief bonusmateriaal om je Pinterest-account een boost te geven

Wat je krijgt: een praktisch en eenvoudig actieplan van maar liefst 11 pagina’s met alle basisstappen voor een geweldige Pinterest-strategie voor jouw bedrijf. 

Heb je al een Pinterest-account en ben je klaar voor de volgende stap? Als bonus vind je ook nog 10 pro tips om nog meer uit Pinterest te halen.

Geschikt voor iedereen die Pinterest professioneel wil inzetten

Pin je plek is de Pinterest-expert op het gebied van toerisme, recreatie en vrije tijd.  Maar deze checklist ‘Hoe word ik gevonden op Pinterest?’ is geschikt voor iedereen die Pinterest wil inzetten om gevonden te worden! Dus zéker niet alleen voor toeristische bedrijven. Ik leer je in deze checklist namelijk de basis van een professionele Pinterest-strategie.

Ben jij actief in een andere bedrijfstak, maar weet je niet zeker of Pinterest voor jou interessant is? Lees hier wat de voordelen zijn van Pinterestmarketing!

.