Hi! Wat leuk dat je hier komt kijken

Mijn naam is Yvonne van den Nieuwenhuizen

en liefst loop ik er altijd bij zoals op de foto: ergens op de wereld aan het genieten van al het moois dat er te ontdekken valt. Maar op andere momenten is de kans groot dat je me al schrijvend aantreft. Of op Pinterest, uiteraard.

Inspireren, informeren & vermaken

Aangezien jij nieuwsgierig bent naar wat Pinterest voor jouw bedrijf of merk kan betekenen, ga ik er voor het gemak even vanuit dat we sowieso één ding gemeen hebben: we willen allebei mensen inspireren, informeren of vermaken. 

Yvonne van den Nieuwenhuizen Pinterest marketeer Pin je plek

Pin je plek en word gevonden!

Informatie en inspiratie: dat is waar Pinterest om draait. Zelf ontdekte ik Pinterest als blogger. Op Vrolijke Fladderaar schrijf ik over o.a. reizen en happiness. Nadat ik mijn blogs op Pinterest begon te delen, schoot de traffic naar mijn website omhoog (nieuwsgierig hoe? Lees hier het volledige verhaal). Tot mijn verbazing doen nog zo weinig bedrijven hier iets mee. Al helemaal in mijn vakgebied, toerisme & vrije tijd. Terwijl gasten vermaken ons vak is!

Logo Pin je plek

Nu help ik inspirerende bedrijven om óók gevonden te worden

Joúw content bij zoveel mogelijk ‘pinners’ in beeld krijgen: dat vind ik geweldig om te doen! 

(en als ik je ook nog kan helpen met schrijven, dan ben ik al helemaal op mijn best :))

Dé Pinterest-expert op gebied van vrije tijd

Als jij ook actief bent in de vrijetijdsbranche, dan zijn we elkaar misschien al weleens tegengekomen. Bijvoorbeeld op één van de vakdagen van Pleisureworld. Of je hebt een van mijn teksten gelezen.

logo Pleisureworld trendsetting in leisure

Pleisureworld Leisure Expert Team

Al een aantal jaar ondersteun ik Pleisureworld op het gebied van communicatie en advies. Ook schrijf ik samen met Hans van Leeuwen aan de publicatie '111 nieuwe Wereldtrends in vrije tijd'.

logo NRIT Media

Blogger op kennisplatform NRIT Media

Op het kennisplatform van NRIT Media vind je mijn artikelen over Pinterestmarketing voor toerisme en vrije tijd (fun fact: ooit werkte ik zelf bij NRIT Onderzoek en NRIT Media!)

logo Twist & Turn - tekstschrijver & communicatie bureau

Content & communicatie

Met mijn tekstbureau Twist & Turn schrijf ik teksten, blogs en verhalen. Ik ben gecertificeerd door de Schrijversacademie en online content leerde ik optimaliseren dankzij de cursus 'Schrijven voor het brein'.

Heb jij een mooi verhaal te vertellen?

Blogger, tekstschrijver en nu Pinterest-expert. Je hebt vást al in de gaten dat ik graag schrijf. Ik hou van mooie verhalen. Niet alleen om ze zelf te bedenken, maar ook om ze te ontdekken. Ik denk dat ik daarom zo hou van alles met een beleving, zoals reizen en eropuit gaan, theater en attractieparken.

Heb jij een inspirerend merk, product of dienst? Iets waar jouw klanten blij van worden? Een mooi verhaal om te vertellen? Ik vind het super leuk om jouw boodschap ‘Pinterestwaardig’ te maken. Daarvoor hoef je trouwens niet per se iets in vrije tijd te doen. Met Pin je plek werk ik ook voor o.a. lifestyle merken en mental coaches.