Bepaal je Pinterest-strategie met de Account Scan

Wil je Pinterest inzetten voor jouw bedrijf of merk, maar weet je niet goed wat de beste aanpak is? Wil je graag een startpunt op een presenteerblaadje, klaar om mee aan de slag te gaan?

Goed nieuws: speciaal voor jou is er de Pinterest Account Scan van Pin je plek.

Succes met Pinterestmarketing

Met een Account Scan krijg jij gepersonaliseerd advies van een Pinterest-expert waardoor je precies weet hoe jouw account gevonden kan gaan worden op Pinterest. Het doel: in beeld komen bij je doelgroep en een boost in de directe traffic naar je website (zonder adverteren!). 

Bespaar jezelf uren uitzoeken hoe je Pinterest kan inzetten.

Man met vergrootglas die meer wil weten over zijn optimale Pinterest strategie

Zo werkt de Account Scan

Het is super eenvoudig: het enige dat jij hoeft te doen, is een korte intake vragenlijst invullen. Pin je plek bekijkt voor jou de mogelijkheden en vat deze samen in een overzichtelijke PDF met afbeeldingen en praktische adviespunten. Makkelijk te begrijpen en direct toe te passen. Zodat ook jij van Pinterest een belangrijk kanaal kunt gaan maken voor zichtbaarheid én directe traffic naar je website!

Afbeelding van Pinterest Account Scan van Pin je plek

De voordelen voor jou:

Het maakt niet uit of je al een Pinterest-account hebt voor je bedrijf of merk. De Account Scan kan zowel voor bestaande als potentiële accounts worden gedaan.

Bespaar jezelf uren uitzoekwerk! Voor € 199,- ben je klaar voor de start.

'Is de Account Scan geschikt voor mij?'

De Account Scan is speciaal ontwikkeld voor wie Pinterest professioneel in wil zetten als marketingtool. De twee belangrijkste doelen van Pinterestmarketing zijn in beeld komen bij je doelgroep én hen rechtstreeks naar je website laten doorklikken voor meer conversie. Benieuwd of Pinterestmarketing iets voor jouw bedrijf of merk is? Lees het hier! (Nieuw: je kan ook direct een gratis gesprek met mij inplannen).

Als je nog niet zo goed weet hoe jij zou kunnen profiteren van Pinterest: Pin je plek bekijkt hoe jij Pinterest succesvol kunt inzetten voor jouw product of dienst. Na het doen van de Account Scan heb jij een concreet stappenplan om je account op te zetten. Je hebt zelf nog geen kennis van Pinterest nodig.

Als je al een Pinterest-account hebt, maar hier meer uit wil halen: Pin je plek checkt jouw account op o.a. inrichting en vindbaarheid. Je krijgt gepersonaliseerd advies over je Pinterest-strategie waarmee je jouw resultaten kunt gaan verbeteren. 

Zélf aan de slag met Pinterest voor jouw bedrijf

De Account Scan is één van de tools van Pin je plek voor wie graag zelf wil starten of naar een next level wil met Pinterest. Contentmarketeers, social media managers, ondernemers, bloggers… kortom, iedereen die bezig is met het inspireren van consumenten. Pin je plek is Pinterest-expert en heeft een marketingachtergrond op het gebied van toerisme, recreatie en vrije tijd. Daarnaast is Pinterest ook uitstekend inzetbaar als jij actief bent in huisinrichting, vermaak, educatie, mode & beauty, eten & drinken, gezondheid, bruiloften, tuinieren, sport of ouderschap.

Bestel de Account Scan eenvoudig via de website en ontvang de intake vragenlijst. Vul deze in wanneer het jou uitkomt. Na het insturen ontvang je binnen 1 week jouw persoonlijke rapport.

Twijfel je nog?

Laat mij je 10 minuten bellen. Helemaal gratis! Plan hier een gesprek op het moment van jouw keuze.

Of doe de Pinterestmarketing check in 1 minuut.