Ga ook voor Pinterest-succes met deze tools & tips voor bedrijven

Pinterest is een geweldig medium. Niet alleen omdat je er als bedrijf zo goed van kan profiteren, maar ook omdat het zo’n léuk en positief platform is waar gebruikers komen om zich te laten inspireren. Pin je plek gelooft erin dat Pinterest een steeds mooiere plaats wordt als meer bedrijven, merken en contentmakers waardevolle inspiratie delen. Met 400 miljoen (!) maandelijks actieve gebruikers wereldwijd is er ook plek voor jou!

Zelf aan de slag met Pinterestmarketing

Daarom biedt Pin je plek meerdere tools en tips voor bedrijven om zélf Pinterest te gaan gebruiken. Betaalbaar gepersonaliseerd advies maar ook gratis downloads. Zo maken we samen Pinterest een nóg betere plek voor Nederlandse gebruikers, op zoek naar hun volgende aankoop of uitje.

Word gevonden op Pinterest: download de gratis checklist

tablet met gratis checklist van Pin je plek: "Hoe word ik gevonden op Pinterest?" 23 actiepunten voor een optimale Pinterest-strategie

Je startpunt voor zakelijk inzetten van Pinterest! Pin je plek hanteert 3 ingrediënten voor succesvolle Pinterestmarketing (een goed ingericht account, inspirerende pins, én bijpassende content op je website). De checklist ‘Hoe word ik gevonden op Pinterest’ geeft je 23 praktische actiestappen om je Pinterest-strategie optimaal in te zetten. 

Schrijf je in voor de Pinterest tips van Pin je plek en je ontvangt ‘m direct. De checklist is geschikt voor iedereen die Pinterest professioneel wil inzetten. Of je nu nog moet beginnen of juist toe bent aan een next level.

e-book 'Pinterest en de Customer Journey'

Stop niet bij de allereerste inspiratiefase maar profiteer van de kracht van Pinterest in élke stap van de klantreis! Hoe je dat doet? Dat leer je in het nieuwe e-book van Pin je plek: ‘Pinterest en de Customer Journey’. Vlot geschreven, makkelijk leesbaar en inclusief heel veel voorbeelden voor het maken van pins. 

Voor maar € 29,00 profiteer je van deze kennis zodat je nog meer uit Pinterest kan halen voor je bedrijf of merk. Het e-book is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

Account Scan: persoonlijk advies van een Pinterest-expert

Wil jij zelf jouw Pinterest-account professioneel opzetten en/of ben je van plan om zelf te pinnen? Maar twijfel je nog een beetje wat voor jouw bedrijf of merk de beste aanpak is? Dan is de Pinterest Account Scan de ideale oplossing voor jou. Je ontvangt gepersonaliseerd advies. Zo bespaar je jezelf veel tijd en moeite.

Pinterest zelf onderhouden is namelijk helemaal niet moeilijk, als je eenmaal doorhebt hoe het werkt. Je hebt geen ingewikkelde contentplanning nodig. En op Pinterest hoef je je niet continu bezig te houden met je volgers. Wel is het belangrijk dat je je account op de juiste plaatsen goed inricht, zodat je optimaal gevonden kan worden. En regelmatig verse ‘pins’ toe blijft voegen. Er zijn gelukkig hele mooie tools die dit enorm makkelijk voor je maken. Dankzij de Account Scan weet jij precies waarmee je moet starten!

Afbeelding van Pinterest Account Scan van Pin je plek

Liever je account helemaal laten inrichten door een Pinterest-expert?

Nog meer tips over Pinterest voor bedrijven

Heb je de blog van Pin je plek al gezien? Hier plaats ik geregeld nieuwe artikelen met achtergrondinformatie, cijfers, weetjes en andere Pinterest tips.

Schrijf je in voor de Pinterest tips per mail om automatisch op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes. Je ontvangt dan bovendien meteen de gratis checklist ‘Hoe word ik gevonden op Pinterest’ 🙂